اطلاعیه

به اطلاع میرساند کلاس درس "فیزیولوژی انسان" استاد خانم فطروسی روز یکشنبه ۹۷/۱/۲۶ از ساعت ۷.۳۰ الی ۱۵ تشکیل نمی گردد. کلاس جبرانی متعاقبا اعلام خواهد شد.

اطلاعیه

به اطلاع می رساند کلاس درس " فیزیولوژی انسانی" استاد خانم محمد روز چهارشنبه مورخ ۹۷/۱/۲۲ از ساعت ۱۵.۱۵ الی ۱۸.۳۰ تشکیل نمی گردد. کلاس جبرانی متعاقبا اعلام خواهد شد.

اطلاعیه

کلیه دانشجویانی که تمایل دارند در مسابقات کشتی ( آزاد و فرنگی ) دانشگاه شرکت نمایند، روز جمعه مورخ ۲۴ فروردین راس ساعت ۱۰صبح به سالن شماره ۲ مجموعه ورزشی دانشگاه واقع در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) مراجعه نمایند.

اطلاعیه

به اطلاع دانشجویان دوره دکترا گروه علوم انسانی تربیت بدنی وعلوم ورزشی که درس امتحان جامع را انتخاب کرده اند می رساند، زمان امتحان جامع و مواد درسی آن به شرح زیر اعلام گردید :

اطلاعیه

به اطلاع می رساند کلیه کلاس های درس آقای دکتر رفیعی امروز شنبه مورخ ۹۶/۱۲/۱۸ تشکیل نمی گردد. کلاسهای جبرانی متعاقبا اعلام خواهد شد .

اطلاعیه

به اطلاع می رساند کلاس دزس "وصیت نامه امام" استاد آقای منوچهری روز چهارشنبه مورخ ۹۶/۱۲/۱۶ ساعت ۱۳.۳۰ الی ۲۰.۱۵ تشکیل نمی گردد. کلاس جبرانی متعاقبا اعلام می گردد.

اطلاعیه

به اطلاع می رساند کلاس درس "استعدادیابی در ورزش" استاد خانم طیاری روز سه شنبه مورخ ۹۶/۱۲/۱۵ ساععت ۱۱ الی ۱۸.۳۰ تشکیل نمی گردد. کلاس جبرانی متعاقبا اعلام می گردد.

اطلاعیه

به اطلاع می رساند کلاس درس "بهداشت ورزش" استاد دکتر مهردادی روز دوشنبه ۹۶/۱۲/۱۴ از ساعت ۱۱ الی ۱۵ تشکیل نمی گردد. کلاس جبرانی متعاقبا اعلام می گردد.

اطلاعیه

به اطلاع می رساند کلیه کلاسهای صبح و عصر روز های شنبه و یکشنبه مورخ ۵ و ۶ اسفند که در سالن شماره ۱ تشکیل می شود و نیز کلیه کلاسهای صبح و عصر روز سه شنبه ۸ اسفند که در سالن شماره ۲ تشکیل می گردد، به علت برگزاری مسابقات تعطیل می باشد.

اطلاعیه مهم

به اطلاع دانشجویان محترم گرووهای آموزشی تربیت بدنی و علوم ورزشی می رساند به جهت شناسایی هویت شما عزیران در زمان حضور در مراکز آموزشی این دانشکده و مجتمع پیامبر اعظم (ع) خواهشمند است کارت دانشجویی خود را همیشه به همراه داشته باشید.