اطلاعیه مهم

به اطلاع دانشجویان محترم گرووهای آموزشی تربیت بدنی و علوم ورزشی می رساند به جهت شناسایی هویت شما عزیران در زمان حضور در مراکز آموزشی این دانشکده و مجتمع پیامبر اعظم (ع) خواهشمند است کارت دانشجویی خود را همیشه به همراه داشته باشید.

دانشجویان واحد الکترونیک

از دانشجویان واحد الکترونیک تقاضا می شود جهت رفع مغایرت آموزشی و مالی و پیشگیری از مشکلات آموزشی در نیمسال دوم ۹۷-۹۶ حداکثر تا تاریخ ۱۰ بهمن ماه ۹۶ به امور مالی دانشکده مراجعه فرمایند .

اطلاعیه

دانشجویانی که مدرک پایه خود را ارئه نداده و با تعهد ثبت نام کرده اند هرچه سریعتر نسبت به ارائه اصل مدرک اقدام نماینددر غیر این صورت از گرفتن کارت امتحان و حضور درجلسه امتحان محروم خواهند شد.

اطلاعیه

به اطلاع می رساند به دلیل تغییر برنامه امتحانی نیمسال اول ۹۷-۹۶ در بعضی از روزها خواهشمند است قبل از گرفتن کارت ورود به جلسه امتحان برگه انتخاب واحد خود را در پروفایل شخصی چک کنید..

عدم تشکیل کلاس درس

به اطلاع می رساند کلاس درس "حقوق ورزشی" دکتر دنیایی روز چهارشنیه ۸ آذرماه ، ساعت ۷/۳۰ الی ۱۲/۳۰ تشکیل نمی گردد.. کلاس جبرانی متعاقبا اعلام خواهد شد .

ادامه مطلب
امتحان جامع رشته های فیزیولوژی ورزشی گرایش قلب و عروق و تنفس و گرایش بیوشیمی و متابولیسم ورزشی

تاریخ امتحان جامع رشته فیزیولوژی ورزشی گرایش قلب و عروق و تنفس و گرایش بیوشیمی و متابولیسم ورزشی اعلام شد

تاریخ امتحان جامع رشته فیزیولوژی ورزشی گرایش قلب و عروق و تنفس و گرایش بیوشیمی و متابولیسم ورزشی بشرح زیر اعلام گردید .

اطلاعیه

به اطلاع می رساند فایل انتخاب واحد نیمسال اول ۹۷-۹۶ در روزهای شنبه و یکشنبه مورخ ۲۹ و ۳۰ /۷/ ۹۶ از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۸ بعد از ظهر برای کارشناسان گروههای آموزشی فعال می گردد. ...