اطلاعیه مهم

اطلاعیه مهم : به اطلاع دانشجویان گرامی( بخصوص مقاطع تحصیلات تکمیلی ) می رساند این دانشکده تصمیم به برگزاری کلاسهای آمادگی آموزش زبان انگلیسی EPT را دارد. خواهشمند است جهت پیش ثبت نام به گروههای آموزشی مراجعه ومشخصات و شماره تلفن خود را ثبت نمایید. تاریخ برگزاری کلاسها متعاقبا اعلام می گردد.

اطلاعیه

اطلاعیه از دانشجویانی که تا کنون اصل مدرک پایه خود را به آموزش دانشکده ارائه نداده اند درخواست می شود هر چه سریعتر تا قبل از شروع امتحانات نیمسال دوم ۹۶-۹۵ نسبت به تحویل آن اقدام نمایند. در غیر این صورت بنا بر دستورالعنل و مقررات آموزشی مجاز به شرکت در امتحانات پایان ترم نمی باشند .

ثبت نام اساتید در سایت گوگل اسکولار

از اعضای محترم هیئت علمی دانشکده تقاضا می شود هر چه سریعتر نسبت به ایجاد حساب کاربری در سامانه گوگل اسکولار اقدام نمایند و اطلاعات خود را بر اساس راهنمای پیوست تکمیل نمایند . لازم به ذکر است ثبت نام در سامانه مذکور از موارد تاثیر گذار در ارتقاء اساتید محسوب می شود . فایل راهنمای ایجاد حساب کاربری : http://research.iauctb.ac.ir/Files/۱۵۴/Content/google scolar.pdf چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ ۹:۲۵

فراخوان جذب شرکتهای دانش بنیان

به اطلاع استادان ، پژوهشگران، دانشجویان می رساند پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با هدف توسعه تجاری و تسهیل فرایندهای کارافرینی بر پایه اقتصاد دانش بنیان ، مرکز دوم خود را در ساختمان پاسداران نبش نیستان نهم راه اندازی کرده است . متقاضیان می توانند درخواست های خود را همراه با مدارک از طریق ثبت نام در سامانه Ideacup.ir ارسال کنند.

اطلاعیه

به اطلاع می رساند به دلیل برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در دانشکده ، کلیه کلاس های آموزشی تئوری روز چهارشنبه 6 اردیبهشت و پنج شنبه 7 اردیبهشت تعطیل می باشد.

اطلاعیه

به اطلاع دانشجویان متقاضی شرکت درامتحان جامع می رساند برای شرکت در این امتحان نمره قبولی واحدهای گذرانده شده و تسویه حساب مالی و آموزشی خود را تا تاریخ 30 فروردین به گرروه خود به صورت کتبی اعلام نمایند.

اطلاعیه

به اطلاع می رساند با توجه به برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سازمان سنجش در روزهای پنج شنبه و جمعه مورخ 7 و 8 اردیبهشت در مجتمع دانشگاهی ولیعصر(عج)، کلاسهای سالن شهید صدرزاده در روزهای نامبرده تعطیل می باشد.

تایید مدارک پزشکی

به اطلاع میرساند دانشجویان دانشکده تربیت بدنی جهت تایید مدارک پزشکی خود می توانند روزهای زوج از ساعت 9 صبح الی 12.30 به مرکز پزشکی دانشگاه واقع در شهرک غرب ، اول خیابان سیمای ایران، مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم مراجعه نمایند.

اطلاعیه

به اطلاع می رساند با توجه به برگزاری آزمون EPT در روزجمعه 95/12/20 در مجتمع دانشگاهی ولیعصر(عج) و مجتمع دانشگاهی پیامبراعظم(ص) کلیه کلاس ها در آن روز در هر دو مجتمع تعطیل می باشد.